sault_0145_liggend

DRIVEN BY TALENT

sault_0145_liggend

DRIVEN BY TALENT

THE PRIVILEGE OF LIFE

Gedreven, vakkundig, discreet en een scherp oog voor kwaliteit en detail. Deze aanpak kenmerkt sinds jaar en dag Van Santvoort Makelaars. Wij weten hoe de vastgoedwereld draait en welke richting voor u de beste is! Met onze ervaring en expertise zagen we dat het tijd was voor Sault: een exclusief en krachtig label dat zelfstandig en onafhankelijk gaat opereren in het hogere segment van de woningmarkt. Met grote en luxueuze woningen en landgoederen voor een selecte doelgroep. Woningen die uw dromen overtreffen!
Het onderscheidende en krachtige merkconcept van Sault wordt ondersteund door een doordachte marketingstrategie voor luxury real estate. Voor de markt van high-end en exclusief vastgoed is Nederland soms een maatje te klein. Daarom maakt Sault deel uit van Baerz & Co, een bundeling van prestigieuze makelaarskantoren, gespecialiseerd in exclusieve woningen en met een sterk (inter)nationaal netwerk. Samen beschikken we over een geavanceerde online marketingstrategie, een enorme kennis van regionale markten en een grote persoonlijke betrokkenheid. Daardoor kunnen wij u als geen ander van dienst zijn bij de aan- of verkoop van exclusief vastgoed.
paard_dirk
shutterstock_384682120

WE SHARE YOUR PASSION FOR HORSES

Nederland houdt van paarden en wij ook! Er zijn in ons land maar liefst 400.000 ruiters actief en samen beschikken zij over zo’n 450.000 paarden voor drafsport en dressuur. Geen wonder dat veel opdrachtgevers ons vragen op zoek te gaan naar exclusieve hippische objecten. Dat varieert van een landhuis met paardenstallen tot grote en moderne hippische complexen. Wij hebben onze sporen ook op dit gebied ruimschoots verdiend. Paardenliefhebbers, investeerders en professionals uit de hele wereld weten de weg naar ons kantoor feilloos te vinden voor de aankoop van landgoederen, stoeterijen, bouw- en weidegronden of een hippisch evenemententerrein. En als het nodig is weten wij hen ook te vinden.

Voor Sault geen hindernis te hoog!

Samb020718161

Dankzij ons exclusieve lidmaatschap van Baerz &Co kunnen wij opdrachtgevers toegang bieden tot een high-end wereldwijd referral netwerk dat zich net als Sault heeft gespecialiseerd in het aan- enverkopen van exclusief vastgoed.

By Pieter van Santvoort
Sault_0448
Sault_0188

Connecting the dots; vanuit ons ongebreidelde wereldwijde netwerk koppelen wij kopers en verkopers aan elkaar.

PROFESSIONALS

Connecting the dots; vanuit ons ongebreidelde wereldwijde netwerk koppelen wij kopers en verkopers aan elkaar.

WIJ OPEREREN OP HOOG NIVEAU IN DE VASTGOEDMARKT. EN WE LEGGEN DE LAT STEEDS EEN STUKJE HOGER DOOR VERDER TE GAAN WAAR ANDEREN OPHOUDEN. ZO VERRASSEN WE ONZE OPDRACHTGEVERS AANGENAAM. DE KWALITEIT VAN ONZE DIENSTVERLENING STAAT BUITEN KIJF.

WE LATEN NIETS AAN HET TOEVAL OVER OM DE JUISTE KOPER TE VINDEN VOOR UW KARAKTERISTIEKE VILLA OF YDILLISCHE LANDGOED. OMGEKEERD HELPEN WE U IN UW ZOEKTOCHT NAAR DE VILLA VAN UW DROMEN. WIJ RAKEN NIET ALLEEN DE JUISTE SNAAR, MAAR BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE TOOLS OM ZOWEL KOPERS ALS VERKOPERS WERELDWIJD TE TARGETEN EN TE TRIGGEREN.

Effectieve media en marketing

Voor de verkoop van uw exclusieve woning richten wij ons samen met u op een relatief kleine doelgroep van vermogende particulieren in Nederland, maar ook daarbuiten. Traditionele marketingkanalen – zoals Funda – zijn daarom niet toereikend. Wij gaan een stap verder en maken gebruik van kanalen die deze doelgroep wel bereiken, via een slimme en doordachte mediastrategie.
interieur1
interieur3
interieur2
Wij plaatsen uw woning niet alleen op onze eigen website, maar ook op het: www.baerz.com van het netwerk van Baerz & Co, waarvan Sault member is. U bent daarmee verzekerd van ruime (inter)nationale belangstelling. Verder passen we smart robotic marketing, social media en (re)targeting campagnes toe. Maar we sluiten offline marketing niet uit. Er zijn exclusieve afspraken met het FD, Elsevier, Quote, NRC en magazines als Pure Luxe, waarvan we selectief gebruik maken. Ook werken we samen met bladen als Stijlvol Wonen en The Art of Living.
Als member van Baerz & Co hebben wij via dit netwerk wereldwijd toegang tot een vermogend (ver)koperspubliek. Dit high-end netwerk bestaat uit 3.800 luxury real estate makelaars die in 37 landen actief zijn. Gemiddeld vinden er jaarlijks zo’n 140.000 transacties plaats en worden er 65.000 high-value vastgoedobjecten met succes verkocht.

OOK IN HET BUITENLAND ZOUDEN WIJ U ZO MAAR NAAR HET HUIS VAN UW DROMEN KUNNEN (BEGE)LEIDEN